onsdag 10 februari 2010

Far och son lite urval till bilder för en ny lo....

på övre bilden är det min man och vår yngsta son 2009, Vi älskar våra barn lika mycket... skulle inte få för oss att göra skillnad på dem eller våra blivande barnbarn.

på denna bild är det min man vi satte oss för ett tag sedan och tittade på super 8 filmer ifrån hans barndom , han blev en smula sårad...och det var inte så lustigt
det var nämligen så att man tydligt kan se hur favorisering emellan barn har startat tidigt, det är som han sa inte lustigt att man lärde sig att leva i det då. de få bilder jag fick på honom ska jag göra en lo av... här följer en av några.Det här är ifrån näs ett mycket vackert ställe vid en vik vikbolandet....Denna bild är en av många jag har tagit på Vår familjs grävmaskinist.Han har arbetat med mycket igenom åren allt från ericsson, granbergs som köksmontör /snickare försäljare och avdelningsansvarig , snickare grävmaskinist och lastbil. m.m.Här grävs det ännu mera:)Och varje år har vi försökt att åka till high chaparall, här är en bild på min man och hans mor på chappen för längesen.Vår yngsta son var 2 veckor gammal första gången på chappen.Här sitter han i en annan grävmaskin/hjulgrävare.

Mvh Jenny

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken fin bild på Jerry och Benjamin!

Ja Vi ska anställa Jerry till att dränera runt vårt hus:)

jag har sett hur bra han kör, och hur bra det blir i trädgården minimal skada...sen var det taket också om han har tid?

Mvh// syster

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails