onsdag 3 november 2010

Tvättstugan under förvandling:) Varning!! för kaosbild mitt i renoveringen....

Ja vart gör man av allt i från en tvättstuga och städskrubb som man rev ned ....det är bara börja prioritera och slänga allt som inte är av andvändning... vi har äntligen börjat få en vändning i hela kaoset sedan vi upptäckte att väggen där vi rev bort städskrubben var ju fukt skadad på ett knappt 10 årigt tillbygge ...ajajajaj en av andledningarna till att vi inte andvänder hantverkare längre.
Det har bara varit fel med bygget och vi är så trötta på det , snart 4 småbarn och ett halvfärdigt tillbygge....blä

Men nu har vi jobbat och stått i själva la gummimassan igår och fuktspärrarna inte med på dessa bilder men idag ska vi börja lägga det nya golvet Härligt:)

Så här kan det se ut efter man har bytt hela skadade väggen och har hela tvättstugan bakom sig i en stor hög för man fick chock när man så eländet i väggen.. det värsta är att tvätten slutar inte dyka upp för det:)

Ha en trevlig dag jenny

1 kommentar:

Jessica sa...

Ja ibland blir man lite trött på det där eviga renoverandet. Och som sagt, oförskämt av tvätten att inte ta semester när ni håller på att göra iordning därinne. Idag ser jag bara allt som inte är klart här hemma men imorgon är en ny dag.... Kram Jessica

PS Ni vet inte någon som vill ha silkestuppar? DS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails